Efter vinterens sne og den efterfølgende dårlig kondi, der skulle rettes op på, var det sidste jeg havde brug for, kennelhoste! Men sådan skulle det jo gå. Flere af hundene har været så dårlige, at de måtte en tur omkring dyrlægen. Alle er blevet holdt i ro og den spirende god form blev fuldstændigt nulstillet. Rocket og jeg kom ikke til prøven i Tønder og jeg har heller ikke turde melde mig til noget andet.

Min agility motto er: ‘Man dyrker ikke agility for at motionere sin hund – man motionere sin hund for at dyrke agility’. Så inden jeg kunne træne igen, skulle formen genetableres.

Jeg har cyklet og jeg har løbet. Først med ganske få hunde – i starten med kun en, men lige så stille, som de gradvis blev raske, er der kommet flere til. Nu er vi fuldtallige og har været sådan i en hel uge.

I dag kunne vi træne lidt agility for første gang siden sygdommen brud ud. Teidi, som var den første smittet, er efterhånden i ok form. Rocket havde hosten i meget mild grad, så der var ingen forskel på ham. Phoenix er ikke på niveau endnu, men godt på vej og Ginger trænede jeg kun lydighed med. Men hvor var det skønt!

Så nu er vi meldt til et agilitystævne i starten af maj. Jeg har booket tid i svømmehallen og livet kommer til at bestå af mere end bare arbejde!