I modsætning til alle andre i omegen, havde jeg ikke mulighed for at deltage ved DKK Vibys stævne og stod derfor uden udtagelser til DKKs DM. Og jeg elsker at være med til DKKs DM.

Så jeg meldt Hektor og Teidi til de åbne klasser ved Ribehundevenner og satser på at få de resterende kvalifikationer i Vejen i juli. Men så kom atter et kæp i mit hjul! Mandagen inden stævnet fik jeg et virus på mine lunger, som betød jeg måtte sove siddende (det kan jeg ikke), vejrtrækning var overfladisk (svært når man løber) og jeg ikke fik ret meget ilt (det bliver man meget træt af i længden). Great!

Jeg havde løbet søen rundt søndagen før på stien, hvilket er 9km bakkede terræn. Det havde taget 48 min og havde ingen gange været hårdt. Da jeg sad mig op på cyklen fredag (og jeg cykler stort set ikke, da hundene trækker) var jeg fuldstændigt kvæstet, da jeg kom tilbage og sov helt indtil kl. 10.20 næste dag! Det tegnede ikke godt!

Så jeg allieret mig med Natalie, som kan løbe med begge hunde og tog hende med, fordi jeg hellere vil med til DM som ‘agility-mom’ end slet ikke at være med. Men da vi kom til søndag, havde jeg fået det godt nok til, at jeg ville forsøge at løbe selv. Jeg havde ikke det samme mængde luft til at sige så meget som jeg plejer og samtaler lige efter løbene var en umulighed, men det gik.

Første løb var AGÅ med Hektor, som gik forrygende. Han fløj over bom-feltet, men havde et hurtigt løb – sådan føltes det i hvert fald.
Næste løb var SPÅ med Teidi. Der var mange disk og fejl på denne bane, men Teidi kom rundt fejlfrit – en af ca. kun 25-30 ud af 117!
Så kom Teidis AGÅ, hvilket hun også klarede fejlfrit og til sidst Hektors SPÅ, som han klarede uden fejl. Status: Teidi mangler 1 AG og 1 SP. Hektor mangler begge AG og 1 SP.

Næste stævne er i Ikast/Herning i DcH regi.