Jeg udbyder to lydighedskurser, der sigter efter konkurrenceniveauførere eller nye førere med ambitioner om at konkurrere. Dvs. Ikke almen opdragelseslydighed.

Kurserne finder sted i Hedensted på Sannes Hundecenter. Der er en stor uopvarmet hal med jord underlag. Der forefindes køkken, toiletter og mulighed for overnatning. Vi træner fra kl. 9 til 16 med en frokostpause fra ca. 12-13.

Der gennemgås samtlige øvelser i DKKs program, men meget af disse kan overføres til andre programmer f. eks. DcHs. Der vil blive introduceret og forklaret min tilgang til indlæring af de forskellige øvelser, mens undervisning tager udgangspunkt i hver enkelt ekvipage.

Der er stadig få ledige pladser på begge kurser som finder sted d. 25. og 26. februar og d. 24. og 25. marts. Tilmelding og yderligere information kan fås pr. mail til anne@kewstock.dk