Første stævne siden isolationen og i Hedensted – blot 12 minutters kørsel fra os. Natalie løber ikke i øjeblikket, så hun var med som hjælper. Emily havde Dreamy meldt til og jeg havde Sir Hektor og Teidi.
Hektor havde fået fire ud af fire DM udtagelser til Vilhelmsborg og Teidi havde tre stykker. Det havde været fedt at få Hektors på første dag i Hedensted, men sådan skulle det ikke gå. Ingen fejlfrie løb til ham den dag, men Teidi fik hendes sidste AG udtagelse. Dreamy og Emily løb fejlfrit alle fire gange! Sikken dag for dem. Dreamy fik to DM udtagelser og Emily svævede på en sky!

Søndag fik Natalie lov til at løbe med Annmaris Makker, da hun selv var kommet til skade dagen før. Ingen fejlfrie løb, men nogle flotte og hurtige momenter – især når man husker, at de havde aldrig løbet sammen før og Makker ikke er ret gammel.
Emily og Dreamy var stabile igen – bare med fire disk. i stedet for fejlfrie løb.
Hektor fandt sine stabilitet og vandt AGÅ, samt blev nr. 2 i SPÅ kun 1/100 del efter nr. 1. Hektor har dermed alle sine DcH udtagelser.
Teidi løb SPÅ og rev et par pinde. Jeg havde haft en mistanke om at hun haltede, da jeg varmede hende op, men hun har en mærkelig gang, når hun gør klar til at tisse/strinte. Den ene ben skal gerne løftes og hun går skævt nogle meter inden hun faktisk sætter sig. Så jeg var i tvivl og da hun var færdig med at tisse var hun rent gående. Men hun rev de pinde og hun rev også et dagen før, hvilke ikke ligner hende. Jeg træk hende fra de sidste løb for en sikkerhedsskyld.

Teidi har været i snor siden stævnet og er helt rent gående – også når hun lige rejser sig. En uge til at det og jeg prøver at cykle med hende. Jeg tror, hun er blevet skadet i svømmehallen – ikke fra selve svømningen, men fordi jeg skal fange hende på rampen, så hun ikke drøner rundt om bassinet. Hun lægger mange kræfter i at prøve at mase sig forbi mig. Ingen svømning til hende i hvert fald.

Rocket, Phoenix og Ginger er i fin form. Phoenix er nu meldt til et agilitystævne og resten af året går nok med at prøve at kvalificere ham til DM.
Teidi og Hektor er meldt til et par DKK stævner, da jeg rigtigt gerne vil med til den DM. Hvis nogen mangler et par stabile holdmedlemmer, hører jeg gerne fra jer!